Mitrovic fortsetter sin karriere i Fjellhammer IL – Fjellhammer

Mitrovic fortsetter sin karriere i Fjellhammer IL

Vi er glade for at Alexander Mitrovic forlenger avtalen med Fjellhammer IL og fortsetter sin håndballkarriere i grønn drakt.

Etter en trøblete første sesong der han ble satt ut av spill på grunn av skade, er vi klare for å se bakspilleren på banen igjen neste sesong. 

«Det inntrykket jeg har fått det året jeg har vært her, er at klubben bryr seg aller mest om utvikling av spillere. Miljøet i treningsgruppa, mellom spillere, trenere og støtteapparat er noe som legger til rette for dette. Man tørr å satse på et ungt lag selv om det kan bety dårligere resultater på kort sikt. Jeg trives veldig godt med den filosofien og tror at det fører til et lag som på lengre sikt kan prestere veldig godt. Jeg har lyst å være en del av et slikt lag, og har derfor bestemt meg for to nye år», sier Alexander om sin fortsettelse i Fjellhammer IL

Fjellhammer er en klubb jeg trives godt i.

Alexander Mitrovic

«Han er klar og tydelig på at han ville være i Fjellhammer IL, ettersom det er flere andre klubber som også ønsket å signere han. Vi er glade for å jobbe med han, Alexander har hatt et uheldig år med skader, men potensialet er der når han kommer tilbake. Vi ønsker å utvikle han til den spilleren han selv ønsker å bli», sier en fornøyd Kristian Bliznac.