Tobias Myrbakk signerer for 2 nye år i grønn drakt – Fjellhammer

Tobias Myrbakk signerer for 2 nye år i grønn drakt

19-åringen som kom fra Lillestrøm TH forrige sesong, har hatt en enorm utvikling denne sesongen, til tross for et rart 2020 og ingen kamper etter nyttår.

Trener Kristian Bliznac har gitt han mye tillitt på banen og Tobias har virkelig vist seg tillitten verdig. Gjennom sesongen har han satt 45 baller mellom stengene og vært en viktig playmaker i flere kamper. 

Kristian Bliznac forteller om Tobias sin utvikling: «Tobias kom til Fjellhammer IL med null forventning og begynte på rekruttlaget. Han har vist for oss at han fortjener plassen sin. Han har tatt enorme steg og viser at han fortjener spillertiden han får. Men nøkkelen er tålmodighet for alle unge spillere, siden prestasjoner går opp og ned i den alderen. Tobias har stor treningsvilje og trener hardt for å nå målene med årene. I sin første sesong på øverste nivå, imponerer han og han jobber hardt for å bli bedre for hver dag». 

Føler at fjellhammer er det jeg trenger for å utvikle meg videre, samt å nå mine mål og drømmer. Laget, trenerne og teamet rundt er mye av årsaken til at jeg er med videre.

Tobias Myrbakk