Om oss – Fjellhammer

Om oss

#vierFIL – MED HJERTE FOR MER ENN HÅNDBALL

Fjellhammer IL er i dag en av Norges største håndballklubber med mange lag i seriespill, både i aldersbestemte klasser og på seniornivå. Vi er stolte av å drive klubben etter prinsipper som der vi legger stor vekt på både det sosiale og det sportslige på alle alderstrinn. Les mer om vår visjon, vårt oppdrag og vårt verdisyn her

Informasjon billetter

Lovnorm

Utviklingsplan

Fjellhammer IL har to utviklingsplaner, en for breddeavdelingen og en for elitelagene. Du kan lese våre utviklingsplaner her.

Dugnad og frivillighet

Frivilligheten i Fjellhammer IL er viktig for å kunne drive klubben vår. Hvert lag i klubben har en dugnadsansvarlig som videreformidler dugnader i regi av Fjellhammer IL. Trykk her for å se hvilke dugnader Fjellhammer IL har.

Bli medlem i Fjellhammer IL?

Du kan lese om hvordan du melder deg inn i Fjellhammer IL og hva medlemskontogenten er her.

Styre og årsmøter

Årsrapporten finner du her: