Resignering med grønt hjerte – Fjellhammer

Resignering med grønt hjerte

Per Olav Tokerud Røhmer spiller med grønt hjerte og det kommer han også til å gjøre neste sesong. Per Olav har vært en del av Fjellhammers herrelag siden 2012 og har brukt utallige mange timer i Lørenskoghallen. Per Olav er en identitetsbygger for Fjellhammer IL og en bauta i forsvarsrekka!

Trener Kristian Bliznac sier følgende om Per Olav. «En kulturbærer i klubben som også er viktig å ha med seg videre. Han har tatt stor steg på 2,5 år. Han er en spiller som alltid gir jernet både på trening og i kamp, og som alltid står frem som et godt eksempel. En ledertype».

Selv sier Per Olav om valget med å være i Fjellhammer IL: «Det var et veldig enkelt valg når klubben ville ha meg med videre. Jeg har stor tro på laget og prosjektet. Jeg har vært med på hele reisen fra 2.divisjon, så jeg ser frem til å fortsette i grønn drakt».