Målvakta signerer for to nye sesonger! – Fjellhammer

Målvakta signerer for to nye sesonger!

Marcus Støen Fredriksen, som i forrige sesong var Fjellhammers tredjemålvakt, har denne sesong virkelig fått vist hva han er god for, og motivasjonen hans er på topp! Nå har han resignert med Fjellhammer for to nye sesonger. 

«Marcus har vist at tålmodighet er nøkkelen. Han har jobbet på, men var uheldig med en fingerskade rett før jul. Jeg har tro på at han med rett fokus og rett trening kan bli en god målvakt. Glad for at Marcus velger enda flere år i Fjellhammer IL», sier Kristian Bliznac.

«Jeg vil fortsette i Fjellhammer, fordi jeg syntes det har vært og er et fint lag å utvikle seg i. Ikke bare er det en god og hyggelig gjeng, men jeg tror også dette er et lag som bare kommer til å bli bedre og bedre», sier Marcus. 

Vi gleder oss til å se en skadefri Marcus tilbake mellom stengene. Og takk for at du fant motivasjonen igjen, Marcus!