Innendørs idrett for 13-20 år stenges – Fjellhammer

Innendørs idrett for 13-20 år stenges

Lørenskog kommune valgte onsdag å stenge ned innendørs idrett for 13-20 åringer, som følge av økende smittetall og innføring av rødt nivå i ungdomsskolene.

Som følge av at smittetallene i kommunen stiger, vedtok formannskapet i Lørenskog kommune onsdag 9. desember, at innendørs idrett for 13-20 åringer skal avlyses ut kalenderåret 2020. For Fjellhammer IL betyr det at trening for disse aldersklassene avlyses fra og med onsdag 9. desember kl 18.00. Dette gjør også at vår planlagte tekniske håndballkamp for 12-15 åringer 28.-30. desember avlyses.

Tirsdag ble det innført rødt nivå på alle ungdomsskoler i kommunen og som følge av dette, ble også idretten stengt ned for samme aldersklasser.

Det er fra før vedtatt at det innendørs arrangementer ikke skal avvikles i Lørenskog kommune, noe som har gjort at det ikke har vært spilt kamper de siste månedene. Breddeidrett for voksne over 20 år har heller ikke kommet i gang denne høsten.

Toppidretten og barn under 12 år har fortsatt lov til å drive med innendørs idrett. Det betyr at damelaget i 1.divisjon og herrelaget i Rema1000-ligaen fortsatt kan trene og de kan spille kamper uten tilskuere. Barn under 12 år kan opprettholde sine treninger, men ikke spille kamper mot andre lag.