Våre unge lovende – Fjellhammer

Våre unge lovende

I kampen mot Kolstad fikk virkelig talentene våre prøve seg de siste minuttene. De siste 5 minuttene var snittalderen på de 6 spillerne i angrepsrekka 19 år. 6 spillere som har hele sin håndballkarriere forran seg. Og som Bliznac sier: Vær tålmodig!

Bakspiller Sebastian Oulie Brynhildsvoll
Playmakeren fra Lørenskog er endelig tilbake fra skade og klar til å kjempe for to poeng resten av sesongen. Sebastian, som siden han var liten gutt har spilt i grønn drakt, har spilt en sentral rolle i begge opprykkene til Fjellhammer de to siste sesongene. En spiller som bruker «hue», leser spillet og spiller opp resten av laget til gode sjanser.
Protector er personlig sponsor for Sebastian.

Foto: Harald Gründel

Bakspiller Benjamin Berg
2003-spilleren, som egentlig ville bli fotballspiller, har denne sesongen har banka inn hele 62 mål, har virkelig fått vist frem sine evner på håndballbanen. Benjamin har et blikk for spillet som kan misunne de alle fleste på samme alder. En spiller som motstanderne har vanskeligheter for å klare å stoppe, og som kanskje skaper mye hodebry for trenere og forsvarspillere. Benjamin startet som seniorspiller allerede i sesongen 2018/2019, og har siden den gang ikke sett seg tilbake sammen med resten av lagkameratene i Fjellhammer. Protector er personlig sponsor for Benjamin.

Foto: Harald Gründel

Bakspiller Herman Schultz
I likhet med flere av gutta på laget, har også Herman vært i grønn drakt siden han var 8 år og som en del av A-stallen siden 2017. Han tar hele tiden nye steg på trening som resulterer i mer spilletid. Svea er personlig sponsor for Herman.

Foto: Harald Gründel

Målvakt Marcus Støen Fredriksen
Målvakta har vært en avgjørende faktor i flere kamper så langt i sesongen. Som Romerikes Blad skrev før sesonstart, var motivasjonen til Marcus ikke helt på topp i forrige sesong, da han måtte stå bak Morten Nergård i kampen om spilletid. Men Marcus snudde det hele til noe positivt og studerte Morten i kamper og på treninger, og har hatt et læringsutbytte som vi sjelden har sett. Allerede i oppkjøringa kunne vi se at ferdighetene til Marcus når han i treningskampen mot Bækkelaget bidro til seier. Og så langt i sesongen har han ikke gjort annet enn å imponere oss alle sammen. Marcus er også en del av yngre landslag (LM00). Svea er personlig sponsor for Marcus.

Foto: Harald Gründel

Kantspiller Arian Olsen Grønskei
Nok en «egenprodusert» spiller som viser sine ferdigheter fra venstre kanten. Den høyrehendte kanten har vært en stor bidragsyter i de forrige sesongene med tanke på opprykket til Rema1000-ligaen. Som A-lagsspiller på tredje sesong har han 98 mål på blokka. Denne sesongen har han vært på banen i 13 kamper. Arian er personlig sporet av Protector.

Foto: Harald Gründel

Kantspiller Andreas Opsahl Furuset
Andreas kom til Fjellhammer i sesongen 2019/2020, og fikk raskt tillit av trener Kristian Bliznac som resulterte i deltakelse i hele 19 kamper forrige sesong. Så langt i denne sesongen har han satt 12 skudd i målet fra høyrekanten.

Foto: Harald Gründel

Bakspiller Tobias Myrbakk
Etter å ha vært «benkesliter» i Lillestrøm TH forrige sesong og egentlig tiltenkt en plass på Fjellhammer 2.divisjonslag denne sesongen, fikk Tobias en mulighet han ikke lot gå fra seg. Etter kun noen få treninger og en treningskamp, ble han flyttet opp til A-laget og siden han verken han eller trenerteamet sett seg tilbake. Trener Kristian Bliznac så nok en spiller som var gira på mer spilletid og som virkelig har et «håndballhue! Tobias har satt 39 mål mellom stengene på motstanderne så langt denne sesongen. Han ble også innkalt til landslagssamling (LM00) i november, men samlingen ble dessverre avlyst.

Foto: Harald Gründel

Vi er stolte over å ha mange unge lovende talenter med stor ferdigheter i spillerstallen. Og er vi selvfølgelig også stolte over resten av gutta som står på seint og tidlig for å kjempe om poengene i sesongens Rema1000-liga! Dere beviser hver kamp at Fjellhammer spiller med hjerte utenpå, og har noe gjøre på Norges høyeste håndballnivå.