Årets enkleste og letteste dugnader! – Fjellhammer

Årets enkleste og letteste dugnader!

Grasrotandelen er årets enkleste og letteste dugnad.

Årets letteste dugnad er å bli grarotgiver. Å være grasrotgiver koster ingenting, men det kan bety veldig mye for den klubben eller organisasjonen du velger som grasrotmottaker. Grasrotandelen fungerer slik at du kan gi sju prosent av summen du spiller for hos Norsk Tipping, går til Fjellhammer IL. Dette skjer uten at det går utover spilleinnsatsen, premien og vinnersjansene din.

Martins Bingo
En av våre støttespillere er Martins Bingo (link til hjemmeside Martins Bingo). Hvert år får vi midler fra Martin Bingo som gjør at vi kan opprettholde et godt håndballtilbud til barn og unge i Fjellhammer IL. 

Martins Bingo har i likhet med mange andre nå måttet stenge dørene til sitt lokale i Lørenskog.

Funfacts om Martins Bingo:

  • En bingo må registrere seg hos minst et idrettslag for å kunne starte opp, såkalt entreprenør-bingo.
  • Fjellhammer IL er en av 7 idrettslag som er registrert for Martins Bingo
  • Martins Bingo deler hvert år ut ca 12 millioner kroner til lokale organisasjoner og idrettsforeninger