Kampreferat: Halden – Fjellhammer (31-20) – Fjellhammer

Kampreferat: Halden – Fjellhammer (31-20)

Med flere spillere ute blir inngangen til kampen fokus på at de som er med på bussen er de som skal gjøre jobben. Det kan virke som vi ikke helt har møtt opp når dommerne blåser kampen igang.

Vi kommer fort fem mål bak, og det er aggressiviteten fremover som er mangelvare. For mye skjer sideveis og for lite satsninger med innsats og intensitet. Men vi er egentlig et lag som bruker litt tid på å komme igang, og med bedre spill de siste 15 minuttene går vi til pause to mål bak, 12-14.

Momentet i kampen føler vi har tippet over til oss, og vi gjør klar til å krige de siste 30 minuttene. Men det går som i første omgang og vi blir ydmyket med 2-7 de første fem minuttene av omgangen. Selv ikke etter en tidlig time out får vi snudd trenden og for å gjøre en lang historie kort vil Halden mer enn oss og vi gjør det vanskelig for oss selv. De vinner med 31-20. På en sort og trist søndag blir Alex Martinsen igjen Fjellhammer sin beste. BB blir fjorårets FIL spiller Morten Nergaard.

Neste kamp er en kamp vi må være på fra start. Tabellnabo Sandefjord kommer på besøk til Lørenskoghallen. Vi skal vise oss fra en mye bedre side denne kampen.