Damelaget re-signerer spillere – Fjellhammer

Damelaget re-signerer spillere

Inn i ny sesong har klubben, sammen med nytt trenerteam, jobbet for å erstatte de spillerne som skifter beite. Først ønsker vi å presentere de spillerne som var på utgående kontrakt som vi har re-signert.

Daniella Holm:
Kontuniteten i målvaktsposisjonen er viktig, og her får Daniella mye ansvar sammen med Ida og de målvaktene som kommer opp fra rekrutt. Hun har signert en to års kontrakt som er en forlengelse etter hun kom fra Ravens foran foregående sesong.

Ida Wall Bakken:
Målvakten med yngres landskamper for Sverige kom midt i sesongen og det ble tidlig klart at hun var en spiller klubben ønsket å satse på. Nå har Ida signert en to års kontrakt med Fjellhammer og vi gleder oss til å se henne i aksjon i nye Fjellhamar Arena.

Nora Zorgati:
Den høyrehendte kantspilleren kom på et utlån fra Aker før sesongen i fjor. Hun har imponert nok til at klubben ønsker å signere henne på en permanent løsning og det vil bli mye ansvar på Nora i tiden som kommer.

Neah Lynghjem:
Også en spiller som kom på lån fra Aker midt i sesongen, og som tok voldsomme steg. Den hardtskytende bakspilleren har nå signert fast med Fjellhammer og klar for å hjelpe laget til å stabilisere seg som et topplag i 1. divisjon i årene som kommer.

Hannah Solheim:
Som egenutviklet spiller ble Hannah flyttet opp i A-stallen sist sesong. Til slutt ble hun et fast medlem i troppen, og det skal hun nå være minst de to neste sesongene. Som playmaker er hun klar til å ta mer ansvar på og utenfor banen.

Hedda Nilsen:
Den venstrehendte kantspilleren ble raskt en spiller Fjellhammer fikk god bruk sist sesong. Nå blir det to nye sesonger hvor stabiliteten for den tidligere Gjerpenspilleren blir vikitg for at laget skal ta de neste stegene i sesongen som kommer.

Birta Grétarsdóttir:
Det å være en dedikert spiller under opptrening etter skade byr på sine utfordringer. Selv om Birta ikke har spilt noen obligatoriske kamper for klubben ennå ser vi at hun kontinuerlig tar steg mot en skadefri tilværelse som vil gjøre at hun skal starte med å kjempe seg til spilletid på damelaget.

I tillegg er Kristina Nordvik flyttet opp fra rekrutt:
En spiller som trenerteamet har fulgt over tid. Utviklingen har vært meget god og Kristina er nå flyttet opp og skal utfordre våre etablerte spillere på venstre kanten, samtidig som hun skal være med å ta med seg kvaliteten i treningshverdagen inn i Lerøysatsningen til Fjellhammer.

To spillere vurderer kontraktsforslag og er ventet avklaring før vi starter opp 24. juli.

Iben Flø, Hedvig Carlsen og Marlene Skålegg er på kontrakt ut neste sesong.