Fjellhammer ønsker å takke av damespillere – Fjellhammer

Fjellhammer ønsker å takke av damespillere

I en sesong fyllt med flere oppturer var det mange som fikk bidra i den grønne drakten. Når sesongen nå er over er det flere vi ønsker å takke av for lang og tro tjeneste i grønt.

Petter Grønstad:
Petter har gjennom flere år vist seg som en up and coming trenertalent, og nå har Sola HK i damenes Rema 1000 liga valgt å satse på han i team med Steffen Stegavik.

Marte Syverud:
Kontrakten til Marte gikk ut ved sesongslutt og det er ennå uklart hvor veien går videre. Vi takker Marte for flott innsats i grønt og lykke til fremover.

Christine Glasø:
Etter lang og tro tjeneste i grønt har Christine fått sjansen til å vise seg frem på landets øverste nivå. Til høsten bytter hun grønt med rødt og skal spille for Molde.

Martha Garsjø:
Etter mange sesonger på et høyt nivå har Martha bestemt seg for å legge ballen på hylla for denne gang. Vi håper det blir av det kortvarige slaget, og at vi snart ser Martha på banen igjen.

Celine Svendsen:
Også Celine er en grønn jente med spill i Fjellhammer siden håndballskolen. Nå som kontrakten gikk ut ved sesongslutt blir det noen runder før ny hjemmearena blir klar. Takk for nå, og lykke til.

Iben Ruud:
Studier i utlandet gjør at Iben og Fjellhammer er enig om å terminere kontrakten ett år før den egentlig utløper. Lykke til med studier.

Sisse Fahlberg:
Også vår danske dynamitt har gått noen runder med seg selv og funnet ut at en sesong uten å bli bombandert med skudd er godt for kropp og sjel. Vi håper det ikke er for godt.

Linnea Hareton:
At det gror godt i klubbens yngre rekker er Linnea et eksempel på. Hun er tredje eksport til Rema 1000 ligaen på få måneder. Det er Aker som får gleden av den venstrehendte poteten som kan spille både kant og back.

Vi takker alle for sine bidrag til klubben og lykke til i fremtiden og håper vi ses i en hall i nær tid.