Endring i trenerteamet på damelaget – Fjellhammer

Endring i trenerteamet på damelaget

Petter Grønstad har valgt å takke ja til utfordringer i ny klubb, og styret i Fjellhammer velger å løse trenerkabalen med ressurser og kompetanse fra egne rekker. Håkon Korneliussen rykker opp som hovedtrener og får med seg Jon-Arne Kamsvåg som assistent de to neste sesongene. Utover dette har klubben kontinutet i at både målvaktstrener Harald Gründel, fysisk trener Eirik Johannessen og medisinsk ansvarlig Ankush Arora fortsetter i sine roller.

Håkon er klar for kommende sesong og mener klubben har lagt et godt grunnlag for videre fremgang i tiden som kommer.

-Først og fremst må jeg takke Petter for et veldig bra samarbeid. Vi har jobbet godt over tid og jeg føler vi fikk lagt et godt grunnlag for utvikling og resultater, sier Korneliussen – som fortsetter med å si at hovedtrenerjobben virker spennende og gleder seg til å tre inn i den nye rollen.

-Perioden rundt damelaget har vært gøy, og jeg er sikker på at det vil fortsette sånn. Vi skal jobbe videre med det fundamentet som er lagt, men legge til elementer og utvikle spillet vårt. Vi skal være et lag som underholder, samtidig som vi er kyniske nok til å få resultatene. Dette er en hårfin balanse, men vi skal tørre å stå i vårt konsept.

Og ny assistent er samstemt!
– Vi har en spillergruppe med ekstremt mye kvaliteter, og som tar de stegene som skal til for å slåss i toppen av 1. divisjon, sier Jon-Arne. Sist sesong slo Fjellhammer to av tre opprykkslag, så det er stabiliteten og et høyere bunnivå som blir nøkkelen om klubben skal bli et topplag.

Og begge trenerne er enig i at fasilitetene i nye Fjellhamar Arena skal være med å forsterke prosessen.
– Vi kommer til å få topp fasiliteter og det skal synes i kvaliteten vi legger ned i trening og kamp. Vi gleder oss til ny sesong og håper hjemmepublikum skal være med å gjøre det vanskelig for motstanderen i vår egen storstue, avslutter Håkon.