Rema1000-ligaen: Fjellhammer – Runar Sandefjord 25.oktober. Billettsalget åpner 19.oktober kl 19.00 – Fjellhammer

Rema1000-ligaen: Fjellhammer – Runar Sandefjord 25.oktober. Billettsalget åpner 19.oktober kl 19.00

Søndag 25. oktober er det igjen duket for kamp i Rema1000-ligaen i Lørenskoghallen. Herrelaget spiller mot Runar Sandefjord kl 18.00 i Rema1000-ligaen. Billettsalget åpner 19. oktober kl 19.00.

Når Runar Sandefjord kommer på besøk, vil det være en bror på hvert sitt lag. Per Olav har alltid spilt i Fjellhammer, med uttak av en sesong i Follo, og har vært med på reisen fra 2. divisjon. Espen har spilte flere sesonger i Runar og blitt en rutinert eliteseriespiller. Før sesongen sa Per Olav at det blir gøy å møte storebror Espen og de er nok begge forbereder på litt ekstra tøffe tak på søndag.

Etter en meget spennende og jevn kamp 18. oktober mot ØIF Arendal i Sør Amfi som endte med poengdeling, er vi klare for hjemmekamp.Vi vet at når tribunen i Lørenskoghallen blir grønnkledd, da er vi klare for å kjempe om to poeng! Vil du lese mer om kampen mot ØIF Arendal, finner du kampreferatet nederst på denne siden.

Vi åpner opp for salg av 80 billetter pr kamp.  Det vil ikke være mulig å kjøpe billett i døra. Vi gjør oppmerksom på at det er kun lov å kjøpe én billett pr person, og ikke lov å videreføre/bytte billetten til andre grunnet smittesporing. Du må logge inn eller opprette bruker for å kjøpe billett, dette med tanke på smittesporing. På kampdagen åpnes for innslipp av publikum 45 minutter før kampstart, slik at vi redusere kø ved inngangen. Husk å holde 1 meter avstand og å bruke antibac, både når du kommer og når du går.

Slik laster du ned appen:
Gå inn på AppStore eller GooglePlay på din smart-telefon og søk på «Fjellhammer Håndball». Last ned appen og opprett en egen bruker. Følg instruksjonen som appen gir. HURRA, du kan nå kjøpe billett, lese nyheter og se terminliste, mm.

Har du ikke mulighet for å komme på kampene, kan du se kampen på www.direktesport.no

Foto: Harald Gründel