Kampreferat: Øif Arendal-Fjellhammer – Fjellhammer

Kampreferat: Øif Arendal-Fjellhammer

Inngangen til kampen sier alt om gutta. Månedens midt back i september i Rema1000-ligaen er syk og blir igjen når bussen ruller mot Arendal. Det betyr bare andre får sjansen til å vise sine kvaliteter.

Selv om ØIF scorer først er Fjellhammer fullt på høyde og med innsats og intensitet drar vi fra og leder 6-3 tidlig i kampen. Men hjemmelaget tilhører Norgestoppen og slår voldsomt tilbake. Fjellhammer tar en rask time out for å justere forsvaret, og Alex Martinsen tar plass mellom stengene. Det blir en flott combo og til pause har vi nok en gang en storhet på gaffelen og leder 15-13.

Sist hjemmekamp tillater vi Drammen å spise forspranget vårt for fort. Klok av skade har vi fokus på akkurat det i pausen, og selv om de kommer opp på lik målscore føler vi at vi sitter med momentet i kampen. Forsvaret står godt og det som kommer igjennom plukker Alex. Vi er foran med tre mål når det gjenstår tre minutter. Dette kan vi ikke tape!?

Arendal legger ut mann mot mann og forsøker å stresse våre unge gutter. Men vårt trenerteam tørr å stå med en bakrekke med snittalder på 19 år!! Gutter som aldri har spilt på dette nivået utviser en ro og trygghet som om de hadde årevis med erfaring på høyeste nivå. At vi ikke klarer å få ballen i mål må tilskrives godt målvaktsspill hos ØIF. En erfaring vi tar med oss at vi må utvise litt mer ro alene med målvakt når det koker i hodet.

Men nå har gutta vist de er å regne med, også på bortebane mot de beste. Og vi føler selv vi har mer å gå på. Denne gjengen jobber knallhardt for hverandre og spiller med hjertet utenpå drakta. Sluttresultat 26-26 og ett poeng med hjem til Lørenskog! #vierFIL og #sammenervisterke