Kampreferat: Fjellhammer – Haslum (34-28) – Fjellhammer

Kampreferat: Fjellhammer – Haslum (34-28)

Gutta har ikke syntes synd på seg selv ett sekund denne pausen. Samtlige har møtt og kriget og slåss for å være best mulig rustet inn mot kampene etter høstferien. Og for en prestasjon vi leverer.

Moral kalles det når en gang på gang kommer tilbake fra slag i trynet. Vi ligger under 0-3 etter 1 minutt og 50 sekunder. Kjemper oss inn, men nok en gang fem mål bak på 6-11. Men med justering bakover og mange målvakts-redninger mot slutten av omgangen går vi til pause på uavgjort 16-16. I andre omgang drar vi fra med glimrende forsvarsspill og ditto redninger fra banens beste Alexander Martinsen. Dette gir oss veldig mange enkle kontringsmål og på det meste leder vi 25-20 før Haslum tar en time out.

Gutta fra Bærum henter fire kjappe mål og mange på tribunen tenkte sikkert reprise av kampene vi har ført men tapt i sluttminuttene, men denne gangen var det de grønnkledde som både eide og styrte skuta. De to ukene med trening gir trenerteamet full valuta og alt fokus som er lagt ned i fysisk trening for å orke å stå kampene ut kommer til syne. Vi kjører på og gir oss ikke før tavlen viser 34-28. Nok en overbevisende seks måls seier på hjemmebane. Gutta har jobbet som menn og fått betalt! Vi takker publikum for fantastisk støtte og håper å gjenta bedriften borte mot FyllingenBergen i neste kamp.

Gratulerer til Alexander Lein Martinsen med BB!