Fortsatt nedstenging av innendørs breddeidrett – Fjellhammer

Fortsatt nedstenging av innendørs breddeidrett

Lørenskog kommune har vedtatt å forlenge tiltakene som har vært de siste ukene frem til og med 3. februar. Smittetrykket i kommunen er dessverre fortsatt høyt.

Det vil si at innendørs håndballtrening for barn og unge fortsatt er stengt inntil videre. Utendørsaktivitet kan fortsette med krav om en meters avstand mellom utøverne.

I forkant av møtet til kommunen, sendte vi inn bekymringsmelding til Lørenskog kommune der vi frykter frafall og at det sliter på den psykiske helsa til våre barn og ungdommer. Vi fikk beskjed om at dette ble tatt opp i møtet. Barn og unge er prioritert når kommunen letter på tiltakene. Lørenskog kommune skriver på sine nettsider, at tiltakene varer frem til og med neste formannskapsmøte 3. februar. Hvis smittesituasjonen forandrer seg, kan det bli aktuelt å innkalle til ekstraordinært formannskapsmøte tidligere, dersom det kreves ytterligere innstramninger eller innførte tiltak ikke lenger anses nødvendig.

Det ble dessverre ikke slik vi hadde håpet på. En dag skal vi få trene innendørs igjen og frem til da trener vi alternativt.

Topphåndballen får lov til å trene innendørs, men som følge av regjeringen anbefalinger mandag 18. januar, er alle kamper i januar utsatt.