Viking Håndball-Fjellhammer, REMA 1000-ligaen Menn 2021 – Fjellhammer

Viking Håndball-Fjellhammer, REMA 1000-ligaen Menn 2021

Sjelden har uttrykket blod, svette og tårer vært mer beskrivende. De jobber og sliter, derav svette, mens det ikke kan legges under en stol at et stolt trenerteam felte noen gledestårer etter at to poeng ble innkassert på en strålende lagprestasjon ispedd noen fantastiske individuelle prestasjoner.

Gutta kriger så hardt at tre (!!) spillere havner på sykehus. To har fått konstatert brudd og en med mulig hjernerystelse. 

Kampen starter med at hjemmelaget Viking kjemper oss ut av stilen. Vi henger rett og slett ikke med på intensiteten og ligger under både med 0-2 og 3-6 før en time-out som ene og alene går på hvordan vi ønsker å fremstå. Er det noe som ikke burde overraske våre motstandere, så er det bredden av unge og talentfulle bakspillere. Konkurransen er så tøff at vi vet de pusher hverandre på trening og griper sjansen når den kommer i kamp. I dag er det Knut Strømsheim som kommer inn som vår ledestjerne i perioden vi sliter og med fem mål og en assist på 15 minutter kan vi takke han for at vi henger med inn til pause. Stillingen er 13-11 i favør hjemmelaget når vi går i garderoben. Pausen blir av det litt mer kaotiske hvor vi, som nevnt, må sende både Knut og Marcus Fredriksen til sykehuset hvor begge får konstatert brudd. Utrolig synd for begge, men vi får se hva prognosene tilsier. Resten av laget bestemmer seg uansett for å knalle til og kjempe hele veien for kompisene. Og for en omgang vi blir vitne til. Vi kjemper oss inn i kampen og får motstanderen litt på hæla. De tar to forholdsvis raske time out’er uten at de får særlig betalt. 

Vi fortsetter og male på, og sakte men sikkert får vi overtaket også på måltavla. Igjen står Alex Martinsen som en levende vegg og tar både 7 meter kast og kontringer. Fremover viser vi storhet og ro og lar oss ikke vippe av pinnen selv om vi for tredje gang må hjelpe en av våre egne av banen. Benjamin Berg blir også sendt til sjekk på sykehuset. Selvfølgelig et skår i gleden, men to poeng varmer utrolig godt i kaldt novemberregn. Vi vinner med de småpene sifrene 28-23. Vi må i gledesrusen få takke for glimrende oppfølging av Viking som til slutt kjører skyttel mellom hall, sykehus og flyplass. Heldigvis fikk alle gutta være med tilbake. Nå skal de behandles godt, så får vi se når de er tilgjengelig igjen. Men kamp på onsdag mot Kolstad blir det uansett med gode spillere som skal kjempe som løver for Fjellhammer!