Forhåndsomtale Sandnes – Fjellhammer – Fjellhammer

Forhåndsomtale Sandnes – Fjellhammer

Søndag 20. oktober reiser vi til Vestlandet for å spile mot Sandnes i Vår Energi Arena.

Førstkommende onsdag møter Sandnes Drammen i Drammenshallen, før de tar imot oss i Vår Energi Arena på søndag. Laget til Sandnes består av mye av det samme som forrige sesong, men den største forskjellen må være at deres to mer rutinerte høyrebekker forlot klubben. Dette har gjort at resten av de toneangivende bakspillerne fra i fjor er nødt til å ta mer ansvar. Kjetil Johansen og Emil Rodahl er to av Sandnes´ mest sentrale spillere, og om vi skal klare å ta med oss 2 poeng hjem til Fjellhamar er det ingen tvil om at vi må holde disse to i sjakk. Forrige sesong sto begge de nevnte spillerene høyt på både scorings- og assiststatistikken, og de har tidvis levert godt også denne sesongen.

Fra fjorårets kamp mot Sandnes i Fjellhamar Arena!
Foto: Harald Gründel

Inn i troppen tilSandnes har det kommet noen yngre tilskudd, blant annet Andreas Oftedal og Abel Hanevik fra Ryger. Tidligere i sesongen har Sandnes vært nære på å ta poeng flere ganger, men de bare har fått med seg poeng i en kamp. Seieren kom mot nyopprykkede Follo i en kamp preget av godt keeperspill og relativt lite mål. Utover denne kampen har det vært mye jevne kamper der de ikke har klart å vippe det i sin favør.

Sist serierunde møtte vi Haslum, og vi tok endelig våre første 2 poeng i årets eliteserie. Dette var ekstremt deilig og ga mersmak! Vi tar med oss mange gode prestasjoner fra kampen videre inn i en ny periode med viktige kamper. Seieren gjorde at vi nå ligger likt som Sandnes på tabellen, med 2 poeng etter 6 kamper. Helgens kamp blir derfor en nøkkelkamp og vi satser selvfølgelig på å ta med oss 2 poeng videre.

Forrige sesong møtte vi Sandnes 2 ganger. Det endte med 2 poeng på 2 kamper, der vi slo Sandnes hjemme i Fjellhamar arena og tapte slaget på Vestlandet.

Vi er klare for å ta opp kampen og bygge videre på en god opplevelse forrige kamp!