Sesongens første seier i boks! – Fjellhammer

Sesongens første seier i boks!

Det var knyttet stor spenning til gårsdagens kamp da Haslum kom på besøk til Fjellhamar Arena!

I en nøkkelkamp var det mange som var spente før gårsdagens kamp. Kampen ble like tett og jevn som forventet.

Det var en tett og jevn start på kampen. To lag som stod godt i forsvar, men slet med å få ballen i mål. Hans Gran stod strålende for oss, mens Nikolai Wiig gjorde flere gode redninger på den andre siden. 11 minutter ut i omgangen hadde Haslum skaffet seg en liten luke på 3 mål. Denne ledelsen holdt bortelaget på hele veien til pause. Stillingen til pause var 8-11.

1.omgangen bar preg av godt forsvarsspill, mens vi slet med å sette ballen i mål i angrep. Litt mer trøkk og energi i 2.omgang skulle vise seg å være nøkkelen.

Hans stod en strålende kamp og endte på 40%!

Vi startet 2.omgangen godt med et aggressivt forsvarsspill som gjorde at vi kunne løpe inn noen enkle mål. Etter 12 minutter spilt av 2.omgang var vi endelig i ledelsen 16-15.

Resten av omgangen var det lite som skilte lagene og differansen ble aldri større enn 2 mål til noen av lagene. Omgangen bølget frem og tilbake og vi fikk gode resultater i vårt 7 mot 6 spill.

Haslum gikk opp i ledelsen 25-24 med 4 minutter igjen og spille, men det var våre gutter som holdt hodet kaldest de siste minuttene. Vi dro til slutt i land seieren på stillingen 27-25. Dermed var sesongens 2 første poeng i boks!

Agust Svensson ble kåret til vår beste spiller!

Vi vil rette en stor takk til DNB som gjorde det mulig med gratis inngang til gårsdagens kamp! Tusen takk til alle som møtte opp i arenaen og lagde en herlig stemning!