Nærme, men ikke nok til poeng – Fjellhammer

Nærme, men ikke nok til poeng

I går reiste guttene til Bergen for å kjempe om sesongens første poeng mot Bergen Håndball!

Vi visste det kom til å bli en tøff kamp mot Bergen, som stod med 3 seiere av 4 mulige før gårsdagens kamp. Kampen startet tøft for oss med straffebom og flere bomskudd. Bergen gikk tidlig opp i en 5-1 ledelse. Vi kjempet oss inn i kampen igjen med godt forsvarsspill. 8 minutter før pause reduserte vi til 9-8. Resten av omgangen ble dessverre veldig tung og Bergen økte ledelsen sin til 14-10.

En slurvete første omgang med mange enkle feil og for mange bomskudd. Dermed var det godt å se at man fortsatt var med i kampen før de siste 30!

Fabian Jensen stod en god 1.omgang i går!

2.omgangen ble det dessverre ingen god start på og vi fortsatte med å slite fremover i banen og det gode forsvarsspillet var ikke like godt i starten av omgangen. På det meste ledet Bergen 22-14 og det var lite som tilsa at dette kom til å bli en jevn kamp til slutt!

Våre gutter ga seg aldri og da det gjenstod 15 minutter igjen av kampen fikk vi virkelig sving på spillet våres. En ball om gangen jobbet vi oss inn i kampen igjen. Med 5 minutter igjen av kampen reduserte Rasmus Thomsen til 26-24 og forspranget til Bergen var nå kun 2 mål.

Dessverre var det for lite tid igjen. Vi reduserte til 29-28 med 15 sekunder igjen, men Bergen brukte god tid i det siste angrepet og fikk satt inn en scoring til. Stillingen ble til slutt 30-28.

Gutta viste god karakter som jobbet seg inn i kampen igjen og ga Bergen en skikkelig kamp om poengene. Rasmus Thomsen ble kåret til vår beste spiller!

Rasmus spilte en veldig god kamp i går og ble kåret til vår beste spiller!

Nye muligheter på søndag!

Kampene kommer tett om dagen og på søndag er det nye muligheter for 2 poeng når Haslum kommer på besøk. Dette kan vise seg å bli en ekstremt viktig kamp, så her trenger vi mye støtte fra tribunen. Dette er årets DNB-kamp og DNB spanderer inngangen. Dermed er det ingen grunn til å ikke ta med seg venner og bekjente på kamp for å støtte gutta i denne viktige kampen. Vi sees i Fjellhamar Arena på søndag!