Ute av NM – Fjellhammer

Ute av NM

Gårsdagens kamp mot Viking TIF ble en skuffende affære, og dermed er vi ute av årets NM.

Det blir ingen kvartfinale i årets NM for våres gutter. Viking TIF ble til slutt for sterke og vant fortjent 23-31.

I 1.omgang står vi godt i forsvar og tvinger Viking til å ta mange tøffe skudd. Fremover kommer vi til flere gode muligheter, men vi sliter veldig med å sette ballen forbi Viking sin gode målvakt! Flere tekniske feil fører også til enkle mål for Viking TIF. Dette gjør at Viking TIF leder store deler av omgangen og gikk til pause foran 11-13.

Før 2.omgang har man en følelse at vi har levert en dårlig 1.omgang, men vi henger fortsatt veldig godt med i kampen. Det gir oss trua på at dette kan snu gjør man arbeidsoppgavene sine. Dessverre skulle det vise seg at 2.omgangen skulle bli enda tøffere enn den første.

I 2.omgang er det rett og slett ingenting som stemmer. Det gode forsvarsspillet forsvinner og vi kommer heller ikke til like gode muligheter fremover. Og når vi først kom til muligheter endte det dessverre med bomskudd. Viking økte ledelsen fra start av omgangen og ga aldri slipp på den. Viking TIF vant fult fortjent til slutt 23-31. Dermed er årets cupeventyr over!

Det ble tungt mot Viking TIF i går.

I toppidretten er det ingen tid til å dvele ved tap, og allerede på onsdag er det muligheter for å revansjere gårsdagens tap. Vi reiser til Bergen for å kjempe om 2 poeng mot Bergen!

Søndag kommer Haslum på besøk til Fjellhamar Arena til DNB-kampen hvor DNB spanderer billetten for deg.