Begge NM20 lagene videre til kvartfinale – Fjellhammer

Begge NM20 lagene videre til kvartfinale

Tirsdag og onsdag spilte våre to NM 20 lag sine kamper i 4.runde i NM20!

Tirsdag spilte gutta mot Melhus på hjemmebane i Fjellhamar Arena. Bortelaget startet kampen best og gikk tidlig opp i en 1-4 ledelse. Gutta snudde kampen fort og det tok ikke lange tiden til vi var i ledelsen 5-4. Til pause ledet vi 17-13.

Det ble en svak start på 2.omgang og 12 minutter ut i omgangen hadde Melhus igjen snudd kampen og ledet 21-22. Heldigvis var vi det beste laget de siste 15 og vant til slutt 29-27!

Jentene reiste onsdag opp til Trondheim for å spille sin 4.runde mot Charlottenlund.

Jentene hadde en god start på kampen og gikk tidlig opp i en god ledelse. Denne ledelsen økte de videre utover 1.omgang og gikk til pause på stillingen 14-8 til oss!

2.omgangen fortsatte i samme sporet som den første og jentene økte ledelsen utover omgangen. Sluttresultatet ble 21-30!

To solide kamper fra våres unge lag som begge nå er klare for kvartfinale i NM 20! vi venter på spent på treningen om hvem de møter i kvartfinalen.