Forhåndsomtale Fjellhammer – Viking TIF – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Viking TIF

På søndag møter vi Viking TIF i den fjerde runden av cupen i Fjellhammer Arena!

Forrige runde av NM vant vi komfortabelt mot Lillestrøm, men denne gangen venter betydelig tøffere motstand. Viking TIF rykket direkte ned fra Rema 1000-ligaen forrige sesong og spiller nå i 1. divisjon. Dette er et lag med klare ambisjoner om å rykke rett opp igjen, og de har forsterket troppen med rutinerte spillere for å nå dette målet.

På trenerbenken finner vi Fredrik Ruud, som tok over laget mot slutten av forrige sesong. Ruud har bred erfaring fra eliteserien, med tidligere trenerroller i klubber som Bergen, Nærbø, Elverum og Runar. Viking TIF har også styrket laget med flere spillere som har lang fartstid i Rema-1000 ligaen. Blant annet har de hentet Kjetil Åndal og Leander Seime, som kommer fra hendholdsvis svensk håndball og fra Bækkelaget sist sesong. I tillegg har forsvarsbautaen Samson Kallestad kommet tilbake til bergensklubben midtveis i fjorårssesongen, sammen med et par forsterkninger fra svensk elitehåndball.

Forrige sesong møtte vi Viking TIF to ganger i seriespillet, hvor vi spilte uavgjort i Fjellhammer Arena, og tok en sterk seier i Bergen.

Nylig møtte vi Kolstad, og opplevelsen i Fjellhammer Arena var fantastisk med nesten fullsatt hall – 1425 tilskuere. Denne støtten ga gutta et løft, noe vi også vil trenge mot Viking TIF. Vi leverte gode prestasjoner mot Kolstad, særlig i første omgang, og ga dem solid motstand.

Gutta er klare for å kjempe om en plass i kvartfinalen i NM!
Foto: Cathrin Wall

Nå retter vi blikket fremover og tar med oss de positive erfaringene fra tidligere kamper inn i forberedelsene til søndag. Vi er fullt innstilt på å gi alt for å sikre avansement i NM. Kampen spilles i Fjellhammer Arena, søndag kl. 16:00. Vi gleder oss til å se både unge og eldre i grønt – fylle tribunene for å støtte laget.

Vel møtt til en spennende håndballkamp!