Sterk hjemmeseier mot BSK – Fjellhammer

Sterk hjemmeseier mot BSK

I årets siste kamp satt endelig seieren etter en periode uten noen 2 poengere. Vi vant fullt fortjent 37-29 mot Bækkelaget!

1.omgang

Det var en motivert gjeng med Fjellhammerspillere som gikk ut på parketten søndag kveld. Vi var på fra start og det viste seg på måltavlen tidlig. BSK ledet en gang i kampen og det var på 0-1. Etter dette skulle vi styre hele kampen. Vi snudde stillingen fort til 2-1 og 10 minutter ut i omgangen ledet vi 8-4. Dette tvang frem en timeout fra BSK sin trener Jørgen Laug. Vi stod veldig godt i forsvar og Loke reddet det meste som kom forbi forsvaret.

Vi spilte også fantastisk angrepsspill og kom til gode muligheter hele tiden. Dette resulterte i mange mål og vi fortsatte med å øke ledelsen inn mot pause. På det meste før pause ledet vi hele 19-11. Vi gikk til pause med en 20-12 ledelse. Dette var det meste vi har scoret på en omgang i Rema 1000-ligaen!

2.omgang

Etter en strålende 1.omgang som hadde satt oss i en god posisjon var vi spente på hvordan 2.omgangen ville starte. Vi forberedte oss på at BSK kom til å komme ut i et høyt tempo for å kunne ta igjen ledelsen. Det gjorde de, men vi var godt forberedt.

Gutta gikk rett i strupen på BSK og økte ledelsen i løpet av de første 7 minuttene. Vi ledet på det meste med 10 mål! Resten av kampen bar preg av to lag som visste hvordan utfallet av kampen ville bli.

Det ble scoret mye mål i begge ender av banen og BSK kom ikke noe nærmere 6 mål bak. Kampen endte til slutt med en bunnsolid seier med stillingen 37-29!

Gutta spilte godt i 60 minutter og vi må spesielt trekke frem det gode angrepsspillet. 37 mål er det meste vi har scoret i Rema 1000-ligaen noensinne. Dette resulterte i 2 poeng mot et godt BSK lag.

Herman Schultz ble kåret til banens beste etter en fantastisk kamp med sine 6 scoringer og 9 assist!