Forhåndsomtale Bergen – Fjellhammer – Fjellhammer

Forhåndsomtale Bergen – Fjellhammer

Onsdag 2. oktober reiser herrelaget til Bergen for å spille mot Bergen håndball i Haukelandshallen.

Søndagens kamp mot Viking TIF ble ingen god opplevelse da vi tapte og aldri kom oss opp på et godkjent nivå. Tusen takk til alle som møtte opp og støttet oss!

Dette skal vi revansjere mot Bergen, og vi er allerede  godt i gang med forberedelser og taktikk. Toppidretten er brutal, og det er ikke tid til å være skuffet etter søndagen. Vi gleder oss veldig til  ny kamp og skal ta med oss våre gode prestasjoner fra tidligere kamper videre!

Etter en liten sesong nede i 1. divisjon har Bergen etablert seg godt igjen i Rema 1000 ligaen, og de har tatt poeng i flere kamper.  Bergenserne står med 6 poeng på 4 kamper, noe som er en veldig god start. Vi står uten poeng på våre 4 første kamper og ser på onsdagens kamp som en god mulighet til å plukke våre 2 første poeng denne sesongen. Med Fredrik Tønne på trenerbenken har Bergen satt sammen et solid lag med gode spillere i alle posisjoner.  Fredrik Tønne er relativt ung og har tidligere vært hovedtrener i 1. divisjon for Charlottenlund. Her leverte han flere gode sesonger før han tok steget opp i eliteseriens er han til nå har gjort en solid jobb. Før denne sesongen hentet klubben flere spennende unge spillere, blant annet Torger Edland som i flere år har vært med Nærbøs herrelag.

Forrige sesong møtte vi Bergen 2 ganger. Det endte med 2 poeng på 2 kamper, der vi slo Bergen hjemme i Fjellhamar arena og tapte borte i Bergen.

Vi er klare for å ta opp kampen og krige til oss våre 2 første poeng denne sesongen.