Elite Cup 2024 kun en måned unna – Fjellhammer

Elite Cup 2024 kun en måned unna

På rekordfart har Elite Cup posisjonert seg til å bli den største og foretrukne turneringen for elitelagene i Norge. Elverum, Drammen og Runar på herresiden og Larvik, Sola og Molde på damesiden er noen av de 42 lagene som kommer til Lørenskog om en måned, 15. – 18. august 2024.

For andre året på rad har vi også samarbeid med Norges Håndballforbund som har lagt sin årlige samling til Fjellhamar Arena for å matche kamplederne på det aller høyeste Nasjonale nivået. En kan trygt si at hele eliten i håndballen er samlet på Romerike denne helgen.

Det er altså ventet 42 lag noe som utgjør rundt 1.200 spillere, ledere og dommere. I tillegg håper vi å nå 5.000 publikummere over de fire dagene med topp håndball. I fjor på åpningskampene hadde vi over 1.000 alene, så her blir det bra stemning, både under- og mellom kampene.

Klasser og kampoppsettet kan du se her: Klasser – Profixio

Vi inviterer samtidig det lokale næringslivet til å kjøpe stand-plass. Prisene varierer ut fra type og behov, fra kroner 0,- og oppover. Ønsker du å profilere din bedrift eller ditt produkt, eller kanskje selge alt fra mat til klær? Ta kontakt med jon@playhandball.no for en prat om dette.