Ludvig Gallefoss vender hjem til Fjellhammer – Fjellhammer

Ludvig Gallefoss vender hjem til Fjellhammer

Etter 4 år i Danmark og Skandeborg Håndball vender Ludvig Gallefoss hjem til Fjellhammer for neste sesong. Ludvig har signert en kontrakt til 2025.

Vi har tatt en prat med Ludvig om overgangen.

Hvorfor har du valgt å komme tilbake til Fjellhammer?

Jeg har valgt å komme tilbake til Fjellhammer da jeg tror det er en klubb som kan hjelpe meg med å utvikle meg videre som håndballspiller. Med en god trenerduo og en gruppe spillere som jeg har litt kjennskap med fra før av, så tror jeg at det er en veldig god match for meg. Jeg tror også at det er det perfekte skritt for meg, for og bli en enda bedre håndballspiller.

Hva er det viktigste du tar med deg hjem fra Danmark?

Jeg flytta til skanderborg i Danmark når jeg var 16. på de 4 årene har jeg lært ekstremt mye både på og utenfor banen. Jeg har vært i et veldig godt treningsmiljø, og trent med noen veldig gode spillere og trenere,  og tar med meg mye læring derfra. Jeg har også vært ute i en lenger skadeperiode det siste året, hvor jeg har lært veldig mye om meg selv og hvordan huet mitt fungerer. Alt i alt tror jeg det er veldig mye lærdom jeg tar med meg hjem.

Hva ser du mest frem i mot med å flytte tilbake til Norge og spille for Fjellhammer igjen?

Først og fremst gleder jeg meg veldig mye til å komme tilbake til Fjellhammer og komme hjem til Norge. Jeg ser veldig fram mot og prøve meg i Rema1000-ligaen samt og bli piska litt av Håkon igjen. Alt i alt ser jeg veldig fram til å møte gamle bekjente igjen og krige med Fjellhammerdrakta.

Vi ønsker Ludvig velkommen tilbake til oss og vi gleder oss til å se han i den grønne drakta igjen!