NY DAGLIG LEDER PÅ PLASS 1.AUGUST! – Fjellhammer

NY DAGLIG LEDER PÅ PLASS 1.AUGUST!


Det er med glede vi han meddele at Harald Ensrud blir ny daglig leder etter at Morgan gikk ut dørene i slutten av april.

Harald er en person en del av de «etablerte» kjenner godt fra tidligere så her får vi en Daglig Leder med grønt hjerte og sunne verdier som skal være med å bygge videre på det som allerede er lagt som grunnmur både i bredde og elite.

Vi har tatt en prat med Harald:

Velkommen tilbake til Fjellhammer er vel lov å si?

Tusen takk for det! Veldig hyggelig å være tilbake i Fjellhammer IL. Jeg er oppvokst på Fjellhamar, og har slitt ut mange par med håndballsko i Lørenskoghallen og gamle «Bobla». Spilte min siste håndballkamp som G19 spiller, så det begynner jo å bli noen år siden.

Har fulgt med klubben fra utsiden og ser frem imot å treffe mange kjente fjes i Fjellhamar Arena 😊

Hva kan vi forvente av Harald som Daglig Leder i tiden som kommer?

Først og fremt gleder jeg med veldig mye til å komme i gang. Det er mye å sette seg inn i, og jeg ser frem til å bli godt kjent med organisasjonen og alle støttespillere rundt klubben.

Det er gjort en solid jobb det siste året med å få klubben tilbake på rett kurs. Fokusområde fremover er å fortsette å utvikle klubb, bygge et sterkt økonomisk fundament, blant annet gjennom å utvide nettverket av langsiktige samarbeidspartnere.

Ser på meg selv som en inkluderende leder og lagspiller. Ønsker å bygge lag i hele organisasjonen, ikke minst utenfor banen. Bidra til en god samhandlingskultur på tvers av ansatte, frivillige og medlemmer. Jeg vil tilbringe mye tid i hallen og er alltid åpen for en god samtale.

Du har hatt blant annet jobbet mye med partnere og det kommersielle i UBC Ullevaal; hva er det viktigste bidraget ditt inn her for at FIL skal ta nye steg?

Jeg gleder meg til å bli godt kjent med dagens samarbeidspartnere. Vet flere av partnerne har vært gode støttespillere i mange år og det settes pris på. Samtidig blir det viktig å starte jobben med å øke antall partnere.

Klubben har et stort potensial, som en av landets største breddeklubber, i tillegg til topphåndball satsing. Fokus på samfunnsansvar og den betydning Fjellhammer IL har for barn og unges oppvekstvillkår er kanskje det viktigste. Samtidig har vi to spennende elitelag som begge har ambisjoner om å kjempe i toppen av norsk håndball de neste årene.

Jeg har tro på å utvikle konsepter/møteplasser hvor partnere møtes og skaper relasjoner. Ønsker å bygge et solid B2B-nettverk som treffes regelmessig for å skape business med hverandre.

Er det noe du ønsker å si til klubbens medlemmer nå før sommeren?

Jeg vil ønske alle en riktig god sommer. Gleder meg til å møte dere i hallen til høsten.

Vi ønsker Harald velkommen! Han starter 1 august så ta han godt imot!


For ytterligere spørsmål, kontakt Styreleder Einar Stolpe Karlsen på Leder@fjellhammer.no