McDonald’s og Fjellhammer IL har inngått et samarbeid! – Fjellhammer

McDonald’s og Fjellhammer IL har inngått et samarbeid!

Det er med stor glede vi kan informere om at Mc’Donalds og Fjellhammer IL har inngått en 3-årig samarbeidsavtale!

Mc’Donald’s er en stor aktør som de siste årene virkelig har tatt samfunnsansvar og har økt sine bidrag inn i idretten. Dette var en utvikling og en mulighet vi i Fjellhammer hadde lyst til å være med på.

Vi har derfor i den siste tiden hatt god dialog med Frank Wilhelmsen hos Mc’Donalds hvor vi nå har blitt enige om et 3-årig samarbeid. I avtalene er ett av punktene at våres lag skal være med på ryddedugnad rundt Mc’Donalds sine lokaler på Lørenskog. Dette viser hvilket samfunsansvar Frank og hans restauranter tar i lokalmiljøet.

Vi ser veldig frem i mot samarbeidet og hva vi kan få til med Mc’Donalds på laget!

Frank Wilhelmsen fra McDonald’s og Eirik Hornnes Hybertsen er begge fornøyde med den nye avtalen!