Sesongkortsalg sesongen 24/25 – Fjellhammer

Sesongkortsalg sesongen 24/25

Nå som sesongen 23/24 er over ser vi frem i mot ny sesong og vi gjør klart for sesongkortsalg!

Det vil være mulig å kjøpe flere typer sesongkort. Du kan enten kjøpe sesongkort for Rema 1000-ligaen, 1.divisjon og breddekamper. Det vil også være mulig å kjøpe ett sesongkort som gir deg tilgang til absolutt alle kamper som er i regi av Fjelllhammer IL.

Sesongkortsalget åpner torsdag 30.mai kl.08:00. Du vil kunne kjøpe sesongkort via appen våres «Fjellhammer Håndball» eller via nettsiden. Vi vil også ha en stand under Fjellhammer Cup hvor det vil bli delt informasjon om sesongkortene og hjelp til å kjøpe.

Vi håper mange vil sikre seg en fast plass i arenaen og støtte Fjellhammer IL på mange arenaer neste sesong!

Har du noen spørsmål rundt sesongkort tar du kontakt med Eirik på hybertsen@fjellhammer.no.

Sikre deg en fast plass i denne arenaen for sesongen 24/25!