MICHAEL REHNQUIST TAR OVER DAMELAGET – Fjellhammer

MICHAEL REHNQUIST TAR OVER DAMELAGET

Det er med glede vi kan meddele at Michael Rehnquist tar over damelag til Fjellhammer.  Michael er godt kjent i klubben fra en rekke trenerverv og kommer nå hjem etter par år som trener for Follo damer.   Michael tar med seg lang erfaring fra øverste nivå som både spiller og trener og klubben har store forventinger til at Michael er med å bidra til å forsterke den grønne tråden og utvikle enda flere egenproduserte spillere i årene som kommer.

Etter 2 år i Follo, vender Michael tilbake til Fjellhammer!

Selv sier Michael:

Det er med stor glede jeg vender tilbake til «Fjellhammer familien» og ser frem til å skulle jobbe med damelaget de neste årene. 

I tillegg til en fin 4. plass i 1. divisjon siste sesong er klubben i besittelse av noen enormt spennende årganger fra 2005-2010.

Det er tiltalende å få lov å være med å stake ut kursen på damesiden i klubben sammen med trenerteamet rundt rekrutt og junior jentene. Forhåpentligvis vil vi være i stand til og produsere mange egenproduserte 1. lags spillere de kommende årene.

Jeg ser frem til å skulle jobbe med utviklingen til mange av de unge talentene som finnes i klubben samtidig som jeg håper vi kan bygge videre på lagets flotte prestasjoner i forrige sesong og sakte, men sikkert nærme oss toppsjiktet i 1. divisjon.

Vi ønsker Michael velkommen hjem!