NYTT TRENERTEAM PÅ PLASS FOR HERRELAGET  – Fjellhammer

NYTT TRENERTEAM PÅ PLASS FOR HERRELAGET 

 Etter uker med sourcing av kandidater, intervjuer og gode diskusjoner har ansettelsesutvalget besluttet å hente hjem en gammel kjenning. Han har bevist at han er en av Norges beste talentutviklere og sylskarp taktiker og er klar for en ny periode i klubben.

Kristian Bliznac kommer hjem til Fjellhammer!

Kristian Bliznac kommer hjem og skal lede gutta med sterkt fokus på utvikling samt sørge for at Fjellhammer er klubben for unge talentfulle gutter i årene som kommer.

Vi har tatt en prat med Kristian og hans forventninger til seg selv og gutta fremover.

Først: Velkommen tilbake til Fjellhammer!

Tack för det

Hva fikk deg til å komme tilbake?

Jag har alltid haft ett gott öga till Fjellhammer och klubben och jag vet vilken resa vi gjort ihop innan. Einar, Kalle, Eivind och alla andra där uppe har jag ju känt sen jag flytta till Norge. Så när klubben ringde så var det hjärtat som fick bestämma. Så hjärtat fick tala denna gången. Att få en duktig assistent i Håkon Korneliussen ska bli spännande. Tror vi fyller ut varandra bra. Det kommer bli en tuff resa nästa säsong men vi ska jobba hårt och skapa en plats där utveckling är i fokus. 

Hva kan vi forvente oss av Kristian i tiden fremover?

Passion, drivkraft, noggrannhet blant annat. Jag tror jag är tränare som alltid är gott förberedd och vill att laget ska framstå som ett gott förberett lag. Så ska vi som sagt skapa en kultur och ett DNA som vi som klubb kan vara stolta över.

Og er det noe du ønsker å formidle til klubbens medlemmer og supportere?

Jag glädjer mig att se er alla igen. Jag hoppas jag får se många av er i hallen i säsongen som kommer. Så vill jag rikta ett stort tack till klubben för fin dialog genom processen. 

Med seg får Kristian som nevnt Håkon Korneliussen som assistent.  Håkon har vist veldig gode resultater på damelaget siste året samt på yngre lag.  Et trenertalent for fremtiden som kommer til å være god match med Kristian i tiden som kommer.

Håkon er klar som assistent på herrelaget!
Foto: Harald Gründel

Vi ønsker gutta lykke til med sesongforberedelsene!