Kristian Kibsgård har signert sin første proffkontrakt med Fjellhammer – Fjellhammer

Kristian Kibsgård har signert sin første proffkontrakt med Fjellhammer

Det er med stor glede vi kan meddele at 2006 modellen Kristian Kibsgård har signert sin første proffkontrakt med Fjellhammer IL!

Kontrakten strekker seg frem til 2026 med opsjon om ett ytterligere år. Kristian kommer opprinnelig fra Lillestrøm, men har spilt i Fjellhammer de 7 siste årene. Det er alltid ekstra gøy for oss som klubb når en av våres egne signerer proffkontrakter med A-laget!

Vi har tatt en kort prat med Kristian og hørt hva han tenker om den nye avtalen.

Hva gjorde at du valgte å signere med Fjellhammer?

Jeg valgte å signere med Fjellhammer fordi jeg har en god dynamikk med spillergruppa og fordi jeg har fått mye tillit av klubben. Vi er en ung spillergruppe som begynner å kjenne hverandre godt. Jeg vil trene og utvikle meg sammen med dem og tror kommende sesong kan bli veldig spennende. Et annet faktum er at klubben hat gitt meg mye tillit. Jeg er veldig takknemlig for tilliten og det virket derfor naturlig for meg å inngå videre samarbeid.

Hvordan ser du for deg de neste årene i Fjellhammer?

Vi er en ung spillergruppe med mye potensiale. Jeg merker en stor utvikling i spillergruppa og dette er noe vi skal fortsette å bygge på. Jeg ser lyst på neste sesong og tror denne kan bli veldig spennende.

Vi takker Kristian for praten og gleder oss stort til å se han i den grønne draktene i årene fremover!