Vi besøker våre samarbeidspartnere: Comet Sport Lillestrøm – Fjellhammer

Vi besøker våre samarbeidspartnere: Comet Sport Lillestrøm

Vi fortsetter med å besøke våre samarbeidspartnere for å gjøre relasjonene enda bedre og for å kunne fremheve alle våre gode støttespillere!

Denne gangen gikk turen til Comet Sport sine lokaler i Lillestrøm!

Dette er Comet Sport:

Comet Sport Lillestrøm er Romerikes største leverandør av sportsutstyr til klubber, foreninger og firmaer. I vår 900 kvm store butikk finner du alt det du trenger til fotball, håndball og innebandy. Våre ansatte har stor og bred kompetanse og kan hjelpe deg med det meste. Vi har også egen klubbavdeling hvor alle klubbprodukter blir håndtert, her finnes også en egen grafisk avdeling hvor vi kan lage, bearbeide og trykke alt av reklamemateriell til drakter, profileringstøy og russeklær. Her kan vi også lage bannere, klistremerker og andre profileringsartikler. Comet Sport Lillestrøm har også en egen avdeling som håndterer premier og avslutningsmateriel.

Kontakt oss på telefon; 63 81 10 40 eller mail; nettbutikk@cometsport.no

Comet Sport er og har vært en av våre viktigste og største samarbeidspartner i mange år. De leverer utstyr til våre Elite-lag samt breddelagene. Det er ekstremt god service og de hjelper oss alltid på dagen.

Vi håper og tror at dette samarbeidet fortsetter i mange gode år fremover! Kenneth Nysæther hos Comet Sport sier at de er en stolt samarbeidspartner til Fjellhammer IL og gleder seg til fremtiden på lag med FIL.