Rema 1000-ligaen sesongen 24/25 – Fjellhammer

Rema 1000-ligaen sesongen 24/25

Vi måtte bruke en dag på å komme oss til hektene igjen etter kampen på tirsdag. Det var en kamp som inneholdt nesten alt en håndballkamp kan inneholde!

For en atmosfære det var i arenaen. Uten publikum og den støtten kunne vi aldri snudd kampen. Så høyt lydnivå har vi nok ikke opplevd før og det viser virkelig hva som bor i Fjellhammer-publikummet!

For en kamp dette ble. Vi hadde kniven på strupen og seier var det eneste som gjaldt. Vi har nå spilt 4 sesonger på det øverste nivået og vi var veldig klare for en ny sesong der.

Som de to foregående kampene ble det en jevn start på kampen. Lagene fulgte hverandre tett, men det var Sandefjord som hadde ledelsen første 15. Etter 18 minutter utlignet Eirik Köpp til 8-8. Resten av omgangen skulle derimot det meste handle om Sandefjord. Vi slurvet i det offensive spillet og Sandefjord rykket i fra. Vi satt ballen i mål kun 2 ganger siste 12 minuttene, mens Sandefjord gjorde det 7 ganger. Bortelaget gikk til pause i ledelsen 10-15.

Starten på 2.omgang skulle heller ikke være noe god for oss. Den startet veldig likt som førsteomgangen i kamp 1. Sandefjord var best på alle området og ledelsen deres økt sakte men sikkert. Da det gjenstod 14 minutter av kampen var de foran med 8 mål.

Det virket som det meste av håp var ute og vi så for oss spill i 1.divisjon neste sesong. Heldigvis hadde ikke gutta på banen mistet håpet. Vi reduserte 3 ganger på rad og plutselig var vi kun 5 mål bak. Sandefjord tok timeout og publikum våknet til liv igjen. De siste 7 minuttene av kampen ble intense. Vi stod godt opp i forsvar og satt press på Sandefjord. Vi kom stadig ett og ett mål nærmere. På tiden 28:43 utlignet Mirko til 26- 26 og jubelen stod i taket! Sandefjord scoret 26-27 i påfølgende angrep og tok tilbake ledelsen. Men vi ga oss aldri. 3 sekunder før slutt utlignet Magnus Solberg til 27-27 og det var klart for ekstraomganger!

Magnus satte inn sin viktigste scoring for sesongen!

Ekstraomgangene var like intense som man tenker at en ekstraomgang skal være. Hvert eneste mål teller og hver ball er viktig.

Etter første ekstraomgang var Sandefjord foran 29-30. Den siste ekstraomgangen derimot stengte vi det helt igjen bakover og slapp kun inn ett mål. Fremover scoret vi 4. Med 10 sekunder igjen på klokka satte Mirko Vicentijevic inn det siste og avgjørende målet. Og da tok det av i Fjellhamar Arena. Plassen var sikret etter en heseblesende kamp!

Jubelscenene som oppstod på banen var helt fantastiske og viser akkurat hvor mye dette betydde for spillere og publikum!

Det ble til slutt seier til oss som betyr at vi spiller i Rema 1000-ligaen også neste sesong! 5 sesongen på rad på det øverste nivået.

Nå venter det en 2 ukers ferie for laget før man starter treningen mot en ny sesong. Vi vil igjen rette en stor takk til alle som kom på kamp og lagde den fantastiske rammen rundt kampen! Dette ønsker vi oss mer av også neste sesong!

Hans var en fornøyd mann etter tirsdagens kamp!