Daniel Ryengen Ny før morgendagens skjebnekamp – Fjellhammer

Daniel Ryengen Ny før morgendagens skjebnekamp

Daniel Ryengen Ny er født i 2004, men han har allerede en viktig rolle i vårt lag. Han er forsvarssjef og hadde en veldig god kamp på fredag i Sandefjord! Vi har tatt en prat med han før morgendagens kamp.

Daniel har hatt en god sesong og vi håper det fortsetter i morgen!
Foto: Harald Gründel

Gratulerer med seier og en god kamp på fredag i Sandefjord. Hva har vært viktig for dere i dagene etter denne kampen?

Tusen takk. Det har vært to tøffe kamper, både fysisk og mentalt, så restitusjon har vært viktig. Det er alltid viktig og nullstille etter kamper, men man må også ta med seg det positive inn i neste kamp.  

Hvordan skal vi slå Sandefjord i morgen og sikre oss en ny sesong i Rema 1000-ligaen?

En seier er ikke gratis mot et lag som Sandefjord, vi må derfor holde samme intensiteten som i forrige kamp. Jobbe med detaljer både framover og bakover og spille som et lag.

Nå har begge lagene vunnet en kamp hver på bortebane, er det ingen fordel å spille på hjemmebane i slike kamper?

Med tanke på reise og flott publikum er det virkelig en fordel å spille hjemme i Fjellhammer Arena. Og vi skal virkelig kjempe med hjertet utenpå drakta, både for hverandre og for publikum. Jeg håper derfor at så mange som mulig kommer og ser på og heier oss fram.

Hva blir din rolle under morgendagens kamp?

Min rolle i morgen, vil være å få opp energien i forsvar og spille tøft bakover. Får vi alle til dette, kan keeperne få noen lette redninger og forhåpentligvis så får vi også noen enkle kontringer.

Vi ønsker Daniel og resten av laget lykke til med morgendagens kamp!

PS: Vi minner om at det er gratis inngang for ALLE og du kan hente ut billetter i appen eller via linken under. Avkast kl.18:30 i Fjellhamar Arena.