Seier i Sandefjord! Nå blir det kamp 3 på hjemmebane – Fjellhammer

Seier i Sandefjord! Nå blir det kamp 3 på hjemmebane

Gutta leverte en strålende 2.omgang og dro i land seieren i Jotunhallen 33-28!

Denne kampen også var det vi som startet kampen best. Akkurat som forrige kamp gikk vi opp i en 3-1 ledelse. Mirko satt alle de tre første scoringene våres. Noe som skulle bli 3 av hans 12 scoringer totalt!

Sandefjord jobbet seg inn i kampen igjen, med god støtte fra en godt besøk hall. Sandefjord gikk opp i ledelsen for første gang 7-6 etter 12 minutter. Resten av omgangen var tett og jevn med ett godt trykk på banen. intensiteten var høy og begge lag hadde 2-miunttere i løpet av de første 15.

Lagene fulgte hverandre tett resten av omgangen og Sandefjord gikk til pause foran på stillingen 13-12. Nesten identisk med forrige kamp, bare at vi denne gangen kun var en scoring bak!

Mirko leverte en strålende kamp fredag kveld!

Vi startet 2.omgang med å spille 7 mot 6 og det skulle vise seg å være veldig lurt. Vi startet 2.omgang veldig bra og det tok kun 3 minutter før vi var i ledelsen igjen 15-14. Det skulle ta litt lenger tid før vi skulle få en luke til Sandefjord, men den kom til slutt. Vi stod strålende bakover og Hans Gran leverte flere gode redninger. Dette resulterte i at vi økt ledelsen først til 2 mål, før vi igjen økt til både 3 og 4 mål.

Da det gjenstod 4 minutter av kampen ledet vi 29-25 og Sandefjord jaget på for raske scoringer. Dette gjorde at vi fikk gode muligheter fremover som vi satt i mål. Da Eirik Hybertsen satte inn kampens siste scoring til 33-28 kunne vi endelig slippe jubelen løs.

premissene før kamp var klare og vi måtte vinne. En sterk prestasjon på bortebane fra ett lag under press. Mirko Vicentijevic ble fullt fortjent kåret til vår beste spiller med 12 scoringer!

Nå ser vi frem til siste og avgjørende kamp om hvem som får spille i Rema 1000-ligaen neste sesong! Vi inviterer til en nervepirrende kamp og det er gratis inngang for ALLE! Vi håper mange vil ta turen for å hjelpe oss mot fornyet kontrakt på det øverste nivået i Norge!