Forhåndsomtale Sandefjord – Fjellhammer – Fjellhammer

Forhåndsomtale Sandefjord – Fjellhammer

Før morgendagens kamp har vi kniven på strupen og må vinne for å fortsatt ha håp om å beholde plassen i Rema 1000-ligaen!

Etter at Sandefjord vant tirsdagens kamp i Fjellhamar Arena er vi nødt til å vinne morgendagens kamp i Jotunhallen. Gutta har sett på video etter tirsdagens kamp og er klare for å gi alt i morgen.

Tirsdagens kamp var selvfølgelig skuffende. Vi slet ekstremt med vårt offensive spill og scoret kun 22 mål. Defensivt så det derimot ganske greit ut. Det første kvarteret var veldig bra hvor vi kun slapp in 2 mål. Vi må fortsette med det skal det bli seier. Fremover må vi løse deres forsvarsspill og ikke minst få ballen forbi målvakten deres som hadde en redningsprosent på 40 på tirsdag. Vi regner med at det blir en tett og jevn kamp i Sandefjord.

Vi håper gutta har fått trent godt og forberedt seg godt til morgendagens kamp. Vi ønsker oss så inderlig en kamp til i Fjellhamar Arena!

Hvis vi vinner betyr det en tredje og avgjørende kamp i Fjellhamar Arena på tirsdag.

Vi håper så mange som mulig tar turen til Sandefjord for å støtte gutta og heie oss frem til en ny kamp! Hvis ikke kan du se kampen på TV2 Play. Avkast kl.18 i morgen i Jotunhallen!