Tap i kamp 1 mot Sandefjord – Fjellhammer

Tap i kamp 1 mot Sandefjord

Etter en god start på kampen ville det seg ikke for herrelaget i går. Det betyr at fredagens kamp i Sandefjord må vinnes for å fortsatt kunne spille i Rema 1000-ligaen neste sesong!

Det ble dessverre ingen god start på kvalik-kampene for våres del i går. Sandefjord ble til slutt for sterke og dro i land seieren 22-28.

Vi startet kampen godt og ledet 5-2 etter 10 minutter. Vi stod ekstremt godt i forsvar og Sandefjord slet med å komme seg til noen gode muligheter. Utover omgangen slet vi mer og mer offensivt og Sandefjord jobbet seg sakte men sikkert inn i kampen igjen. 20 minutter ut i førsteomgang hadde Sandefjord snudd kampen og var foran 6-7. Da hadde vi kun scoret 2 mål på 13 minutter.

Sandefjord holdt trykket oppe ut omgangen og gikk til pause med ledelsen 10-13.

Andre omgang startet på verst tenkelig måte for oss. Sandefjord scorer de tre første målene og økte sin ledelse til 6 mål. 7 minutter ut i omgangen tok Robert Hedin timeout, men Sandefjord fortsatte trykket og dominansen av kampen. Etter kun 11 spilte minutter av 2.omgangen hadde ledelsen økt enda mer og Sandefjord var nå foran 12-22. På dette tidspunktet føltes det som at kampen var tapt og Sandefjord kom til å vinne kamp 1.

Det endte til slutt 22-28 til bortelaget.

Nå MÅ fredagens kamp vinnes for å kunne presse frem en kamp 3 neste uke. Gutta må nullstille seg og lære av hva som skjedde i kamp 1. Alt er fortsatt mulig og vi har trua på at vi skal snu dette!

Henrik Hartz Hagen ble kåret til vår beste spiller.

Tusen takk til alle 830 som kom på kamp. Dere skapte en herlig ramme rundt kampen!