Forhåndsomtale Fjellhammer – Sandefjord – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Sandefjord

Sesongens viktigste hjemmekamp står for tur. Plassen i Rema 1000-ligaen står på spill!

Første kamp i kvaliken står for tur når Sandefjord kommer på besøk til Fjellhamar Arena!

Sist lagene møttes var i 2021/2022 sesongen. Da endte bortekampen i Jotunhallen med seier 32-29 til Sandefjord, mens vi vant hjemmekampen i Lørenskoghallen 28-23. Vi håper at hjemmekampen også går vår vei denne gangen.

En annen kulisse, men fortsatt en del av de samme spillerne i aksjon!
Foto: Harald Gründel

Sandefjord sin sesong

Sandefjord har hatt en veldig god sesong i 1.div og endte sesongen på 2.plass bak suverene Follo. På 26 kamper ble det 19 seiere, 3 uavgjort og 4 tap og totalt 41 poeng. Gjennom sesongen var det 2 spillere som skilte seg ut for Sandefjord med antall scoringer. Det var Sander Linderud og Johannes Gurrich. De to snittet henholdsvis 5,8 og 4,8 mål per kamp denne sesongen. Så disse to må vi helt klart se opp for.

Det er alltid ett ekstra spenningsmoment når to lag som har spilt i forskjellige divisjoner møtes. Man har ikke møttes denne sesongen og det er alltid vanskelig å vite hvor det andre laget står. Det er jo klart at man som lag fra Rema 1000-ligaen har ett favorittstempel på seg. Så får vi se hvordan dette utspiller seg over kampene.

Vi starter altså på hjemmebane tirsdag 23.april kl.18:30 før kamp 2 er fredag 26.april i Jotunhallen. Det blir 2 spennende kamper som avgjør om det blir en kamp 3 eller ikke. Kamp 3 spilles eventuelt hjemme i Fjellhamar Arena.

Støtte fra tribunen

Dette er klubbens viktigste kamp på flere sesongen og vi ønsker oss FULL arena på tirsdag. Vi vil beholde ett herrelag i toppdivisjon på Romerike og for å klare dette trenger vi DIN støtte. Ta med deg familie og venner på kamp og støtt gutta i denne viktige kampen!

Vi gleder oss til kamp og vi skal kjempe med nebb og klør for å gå seirende ut av den første kampen. Avkast kl.18:30 førstkommende tirsdag. Vi sees i arenaen!