Forhåndsomtale Fjellhammer – Fyllingen – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Fyllingen

Siste seriekamp og vi får avslutte i Fjellhamar Arena sammen med dere som har støttet oss hele sesongen!

Kampen er mot Fyllingen, som er ett veldig godt lag, med enkeltspillere som skal videre til eliteserien etter sesongen. Vi føler vi har mye å revansjere mot Fyllingen. Oppgjøret i Bergen er det største tapet vi har hatt i år, resultatmessig.

Vi har hatt en fin utvikling igjennom sesongen og vi har ett sterkt ønske om å avslutte på best mulig måte!

Fyllingen er ett lag som er gode og behersker mange faser av spillet. De har ett godt 6-0 forsvar, med tydelige arbeidsoppgaver ut i fra situasjoner. Kantene deres er flinke til å straffe enkle feil i form av kontra i mot. De ønsker ett kollektivt trykk etter i ankomsten. I etablert angrep har de gode kvaliteter i enkeltspillere og forskjellige spillertyper. Fyllingen har en veldig god linjespiller, skyttere på venstre bakspiller og mellomdistanse spillere på både midt og høyre bakspiller.

Nøkkelen for oss bakover blir å treffe på riktig høyde på de forskjellige spillerne uten å gi fra oss for mye plass bak til linjespiller. I den siste perioden har vi vært veldige solide i forsvar/målvaktsspillet. Det ønsker vi å ta med oss inn i denne kampen. Kontra/ankomst/etablert angrep føler vi at vi har mer å gå på. Vi ønsker å være ett lag som styrer tempoet i kampen. Vi skal ikke bli presset til å holde ett visst tempo, uansett om det er høyt eller lavt.

Vårt største ønske er å få til en fest-dag i arenaen! Kampen er 14:00 på lørdag.

Ta med laget ditt, venner, bekjente og familie i hallen. Vinneren av denne kampen ender på 4.plass og vi har sinnsykt lyst på den!

Foto: Cathrin Wall