Seier i lokalderbyet – Fjellhammer

Seier i lokalderbyet

Nordstrand hadde virkelig slått på stortromma, eller rettere sagt fått Lamberseter ungdomskorps til å gjøre det. Før kamp og i pausen spilte 70!! musikere opp til fest. Heldigvis for oss var det Fjellhammer-damene som lot seg inspirere og ble med på festen.

For selv om vi kommer sent i gang og slurver ekstremt mye i angrep har vi hele tiden begge hendene på rattet og styrer inn kampen slik vi har hatt for vane å gjøre etter jul. Pauseresultatet er 13-13 og vi er enig i pausen at vi ikke har vært tro til avtalene på analysen før kamp. For mange ganger slipper vi til de spillerne vi har hatt fokus på i forkant. Fremover brenner vi så mange åpenbare sjanser at med normal uttelling skulle vi hatt nærmere 20 i 1.omgang alene.

Sunniva Sogn-Johansen har en strålende kamp – begge veier. Tre mål fremover og en bauta som vanlig bakover! Foto: Cathrin Wall

Men som sagt justerer vi godt og får raskt responsen vi ber om. Bakover fungerer igjen de seks foran målvakten, og det som kommer forbi plukkes enkelt og greit ned av vår målvakt. Det gir igjen den ekstra dimensjonen at vi kan løpe inn litt enkle mål og drar sakte men sikkert ifra. På det meste leder vi med sju mål, men tillater at det blir litt rotete mot slutten med bytter og rulleringer. Likevel ender vi med femmåls seier, 26-21.

Malin Rustad Wassbrekke blir banens beste med en redningsprosent på 52 i 2. omgang! Foto: Cathrin Wall

Nå er alt fokus rettet inn mot siste hjemmekamp mot Fyllingen. Vi har mye å revansjere fra sist møte, og et stort ønske om å gå ubeseiret gjennom sesongen hjemme i Fjellhamar Arena. Vi ønsker at så mange som mulig møter opp og støtter jentene i deres kamp om 4.plassen. Kampen spilles førstkommende lørdag klokken 14.00. Kjøp billetter her!