Billettsalg Fjellhammer – Sandefjord – Fjellhammer

Billettsalg Fjellhammer – Sandefjord

Det er nå det gjelder! Best av 3 kamper for å finne ut hvilket lag som spiller i Rema 1000-ligaen neste sesong.

Kamp 1 spilles i Fjellhamar Arena tirsdag 23.april kl.18:30 og kamp 2 spilles fredag 26.april kl.18:00 i Sandefjord. En eventuell kamp 3 spilles i Fjellhamar Arena, men kamptidspunkt er ikke fastsatt enda.

Denne kampen blir en av våres viktigste kamper de siste sesongene og vi kommer til å trenge DIN støtte fra tribunen! Med deres støtte og en full arena vil mulighetene for fornyet kontrakt i Rema 1000-ligaen øke betraktelig!

Billettsalget er nå åpent og du kjøper billetter i appen eller via linken under:

Vi ser frem i mot kamp og skal kjempe med nebb og klør om vår plass i Rema 1000-ligaen!

Foto: Harald Gründel