Kvalikkamper mot Sandefjord om fornyet plass i Rema 1000-ligaen – Fjellhammer

Kvalikkamper mot Sandefjord om fornyet plass i Rema 1000-ligaen

Etter gårsdagens tap mot ØIF og med KRS sin seier mot Drammen er det nå klart at vi møter Sandefjord i kvaliken.

Kvalikkampene spilles best av 3 kamper. Hvor vi som Rema 1000-lag har 2 hjemmekamper hvis nødvendig.

Litt om gårsdagen

ØIF Arendal ble til slutt for sterke i går og vant 32-27. Kampen var jevn i 50 minutter før ØIF var best de siste 10 minuttene. En jevn kamp hvor vi lenge var på høyde med laget som endte sesongen på 3.plass. Vi ledet til pause og med kun 10 minutter igjen var vi bak med kun 1 mål. Alt i alt mye positivt å ta med seg fra gårsdagens kamp og inn i kvalikkampene mot Sandefjord!

Herman Schultz ble kåret til vår beste spiller.

Herman ble kåret til vår beste spiller
Foto: Harald Gründel

DNB-Kampen

Vi vil rette en stor takk til vår samarbeidspartner DNB som dekket inngangsbillettene og kaffe til alle som var tilstede. Uten dere ville vi ikke kunne skapt de rammene rundt kampen som vi gjorde. Tusen takk til DNB!

Kvalik mot Sandefjord

Nå må vi rette fullt fokus mot Sandefjord og kvalikkampene. Det spilles best av 3 kamper. Skulle ett av lagene vinne de to første kampene er kvaliken over og det laget får en plass i Rema 1000-ligaen neste sesong. Vi starter på hjemmebane og satser på full hall for å beholde plassen på det øverste nivået!

Vi kommer tilbake med kampdatoer for kampene så fort dette er klart.