Seiersrekken fortsetter for damene – Fjellhammer

Seiersrekken fortsetter for damene

I går var 2. plasserte Volda på besøk og hadde alt å spille for med tanke på direkte opprykk til Eliteserien. De var avhengig av serier, men ble som alle andre lag sendt hjem fra Arenaen uten poeng. Rekken ubeseiret for damelaget i Fjellhamar Arena teller nå 17 kamper.

Vi spiller på langt nær vår beste kamp, men føler hele veien vi har god kontroll på oppgjøret. Jobben i analysen blir fulgt til punkt og prikke bakover, og vi slipper kun inn 22 mål. De siste 24 minuttene får Volda kun fire mål, noe som er svært uvanlig for Sunnmøringene som er vant med å løpe og krige inn over 40 mål i flere kamper.

Fremover er vi fortsatt for ujevne i våre prestasjoner. De gangene vi har nesa rettet mot mål og satser helhjertet får vi uttelling, men det blir for sjelden og det gjør at kampen aldri blir helt avgjort før det gjenstår fem minutter av siste omgangen.

Neah Lynghjem (nr. 21) blir fortjent kåret til banens beste spiller. Hun netter sju mål, seks assist og er en bauta i forsvaret. Foto: Cathrin Wall.

Nå gjenstår det kun to kamper av sesongen. Førstkommende søndag reiser vi til Nordstrand som er det eneste laget som har klart å ta poeng i Arenaen (uavgjort 24-24) og det har vi til hensikt å revansje med seier. Uken etter, lørdag 20. april kl.14:00 er siste kamp for sesongen, hjemme i Fjellhamar Arena mot Fyllingen. Kjøp billetter her!