Forhåndsomtale Fjellhammer – Volda – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Volda

I morgen venter en tøff hjemmekamp for damene når Volda kommer på besøk!

Ny hjemmekamp mot nytt bra lag! Vi tar i mot Volda som er på sin siste sjanse om direkte opprykk. De trenger sårt en seier for å fortsatt ha mulighet. Skulle de ikke få direkte opprykk, så kan forskjellen på 2.plass og 3.plass potensielt være avgjørende for opprykk. Med andre ord så møter vi ett Volda lag proppfulle av motivasjon, vilje og masse å spille for.

Foto: Cathrin Wall

Nå har vi hatt en liten pause fra kamper og den er brukt godt! Vi har fått god tid til å jobbe med de forskjellige fasene av spillet og vi føler selv vi har tatt veldig steg på flere områder. Nå gjelder det å få det ut i kamp. Det som møter oss i denne kampen er ett tøft forsvar og masse tempo. Volda er veldig flinke i kontrafasen, ankomstfasen og trykk etter fra avkast. Det vil være avgjørende å få begrenset dem på dette om vi skal ha noe mulighet for seier.

Vi kommer til å være offensive i inngangen til denne kampen. Vi har ett ønske om at alt vi skal gjøre blir gjennomført framover. Når man møter lag som er veldig flinke til å løpe, så er det lett å bli litt feige og å dra ned tempoet. Det ønsker ikke vi. Vår storstue trives vi veldig godt i og Volda kjenner nok litt ekstra på å møte oss her.

Det har vært vanskelig for alle lag å komme til Fjellhamar Arena og det skal vi sørge for at det blir for Volda også!

Møt opp 18:30 i Fjellhamar Arena på tirsdag for å se en fartsfylt, fysisk, teknisk og taktisk kamp av høyt 1.divisjonsnivå! Vi setter utrolig pris på alle som følger med på kampene våres og det er alltid ekstra stas når yngre lag i klubben møter opp for å heie.💚💛