Forhåndsomtale Fjellhammer – ØIF Arendal – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – ØIF Arendal

Sesongens viktigste kamp står for tur når ØIF Arendal kommer på besøk på onsdag!

Premissene er klare før kampen. Vi må ha poeng for å kunne gå forbi BSK og de kan heller ikke ta poeng. Tar vi poeng og BSK taper mot Bergen er vi sikret den siste trygge plassen og har sikret oss en plass i neste års Rema 1000-liga. Tar vi ikke noen poeng betyr det at vi må spille kvalik mot ett lag fra 1.divisjon. Hvilket lag det blir avhenger om hvordan KRS gjør det i sin kamp. Taper KRS sin kamp blir det Melhus vi møter i kvalik. Uansett blir det spennende, men først venter onsdagens kamp!

Foto: Harald Gründel

ØIF Arendal har hatt en god sesong etter fjorårets skuffende sesong. I forrige runde sikret de bronsemedaljen på hjemmebane. I teorien har de ingenting å spille for, men vi regner med at de kommer hit med fullt fokus og lyst til å vinne.

ØIF har også årets soleklare toppscorer på laget. Mathias Larsson har herjet i nesten alle kamper i årets sesong og har ett imponerende snitt på 8 mål denne sesongen. Han rundet også 200 scoringer i forrige kamp. Det er klart man må ha ett ekstra øye eller to til han på onsdag.

Sondre Gjerdalen som gikk fra oss til ØIF før årets sesong har fortsatt sin utvikling og virkelig etablert seg som en seriens beste linjespillere. Han er deres viktigste mann i forsvar og gjør en god jobb begge veier.

Det er klart det blir en tøff kamp på onsdag, men vi skal gjøre alt vi kan for å sikre oss den siste trygge plassen. Vi er avhengig at resultatet i BSK-Bergen går vår vei, men vi skal sette press på BSK.

DNB-kampen

Onsdagens kamp er også DNB-kampen. Det betyr at DNB er kampsponsor og gjør det mulig for oss å tilby GRATIS INNGANG. Vi setter utrolig stor pris på DNB sitt bidrag og håper at dette gjør at mange tar turen på kamp!

Gutta trenger all den støtten de kan få i årets viktigste kamp og kampen om overlevelse i Rema 1000-ligaen!

Vi gleder oss til kamp og håper å se mange av dere i arenaen!