FIL – MILA – Fjellhammer

FIL – MILA

For aller første gang skal vi arrangere FIL-MILA!

Liker du å løpe? Meld deg på FIL-mila nå!

Finn frem joggeskoene og bli med på FIL-Mila i Lørenskog søndag 16.juni! Arrangementet passer perfekt for alle store og små som er glad i løping og mosjon. Velg løpedistansen som passer deg, og meld deg på nå! Og ps: Vi trekker fine premier fra våre sponsorer blant alle som melder seg på før 15.mai!

Fjellhammer IL inviterer til FIL-mila i samarbeid med Losby Gods. Ta med familie og venner og delta på årets store løpefest i Lørenskog. Velg mellom:

Filius barneløp (ca 400M)

3 km

10 km (med og uten tidtaking)

Kart over løypene kommer i løpet av neste uke.

Løpetraseene er lagt til Losby og inngangen til vakre Østmarka nasjonalpark med perfekt terreng for løping og mosjon. I tillegg til løpet blir det grill- og drikkestasjon med mulighet for å kjøpe noe godt å spise og drikke. Vi lover god stemning og masse løpeglede! I tillegg blir det underholdning og motivasjonsboost for barna med vår flotte maskot Filius. Ta med deg venner, familien, samarbeidspartnere eller ta med deg hele laget ditt!

Vi gleder oss og håper å se mange av dere der!

FIL-MILA arrangeres i samarbeid med Losby Gods!