Fjellhammer – ØIF Arendal DNB-kampen – Fjellhammer

Fjellhammer – ØIF Arendal DNB-kampen

Onsdag 10.april er det klart for sesongens siste hjemmekamp og denne kampen er sponset av DNB. Det betyr at DNB spanderer billetten til alle som kommer på kamp!

Vi setter utrolig stor pris på at DNB bidrar til at det er mulig for oss å tilby gratis inngang. Sitt vi hadde dette og da var det 1700 personer på kamp. Vi ønsker oss nok en folkefest neste onsdag når ØIF kommer på besøk.

Sist gang det var DNB-kamp var det mye folk på tribunen!
Foto: Harald Gründel

Dette ser ut til å bli en utrolig viktig kamp for oss for å sikre oss en av plassene i neste års Rema 1000-liga. Vi ønsker oss masse støtte fra tribunen! På grunn av støtten fra DNB er det altså mulig for deg å hente ut billetter gratis. Vi anbefaler alle til å benytte seg av denne muligheten DNB gir deg.

Vi gleder oss til sesongens siste hjemmekamp og gleder oss til å se mange av dere på tribunen!