Bring fellesrunde på hjemmebane med stor sportslig suksess – Fjellhammer

Bring fellesrunde på hjemmebane med stor sportslig suksess

Med en ny flott arena har endelig Fjellhammer mulighet til å arrangere både for region og forbund.

Og hvilket arrangement det ble på alle mulige måter!  Både guttene og jentene var aksjon denne helgen og vi hadde besøk av 34 andre lag som var med å fylle Fjellhamar arena 9 og 10 mars. Med en stor dugnadsgjeng fra 07 foresatte begynte rigging og forberedelser i god tid og vi var klare til å ta imot over 500 spillere samt over 1000 tilskuere over 2 dager. Tilbakemeldingene fra forbundet var terningkast 6 og det samme var fra tilreisende lag. Dette var takket være en god dugnadsgjeng som tok godt vare på alle igjennom hele helgen.

Når det kommer til sport så har gutta har hatt litt varierende prestasjoner, men satset alt på å avslutte på en god måte med første kamp mot Asker.  Det gjorde de også og tok seieren og en fin start på helgen.  Siste kamp mot et godt Elverumlag ble noe tøffere og som endte med tap for våre gutter. Da var også Bring serien ferdig for de i år og de endte midt på tabellen.

For jenter 07 var utgangspunktet noe annerledes.  De var ubeseiret og trengte kun 1 poeng for å sikre seg sluttspillplass. Det avgjorde de helt fin i første kamp mot Gneist som ble feid av banen samt sikret også seier i siste kamp med Utleira.  Med det ubeseiret og klare for sluttspillet i Fredrikstad 26-28 april sammen med de 7 beste jentelagene i landet. Der møter de KFUM Stavanger i kvartfinale og oppfordrer alle som er området til å komme å heie fram jentene!

Jenter 2007 kvalifiserte seg for sluttspillet i årets Bring!